Allmänt

V-Day! 

  
    
 
Första söndagen i mars är helig. Det är ju Vasaloppet! Ett par gånger har jag varit på plats för att se starten – det är jäkligt mäktigt och ljudet när 15 000 stavar och skidor åker förbi är något alldeles extra. I år fanns det ingen anledning för mig att åka dit, kan liksom inte göra någon nytta, så jag får se det hela på TV. Extra roligt är det att se en rosa åkare allra längst fram, Emilia leder ungdomscupen och får därför den mäktiga positionen. Det måste vara en speciell känsla att stå allra först med 15 000 pers bakom sig i Sverige mest prestigefulla lopp. Nu hejar vi på Emilia och Team SkiProAm!

First Sunday in March is a holy event. It’s Vasaloppet! I’ve been there to see the start live a couple of times – it’s quite spectacular and the sound of 15 000 skis and poles swooshing by is something special. This year, there was no point of me heading up there, I can’t really be of use, so I have to watch it on TV. It’s really great to see a pink skier in the first row, Emilia is leading the youth cup so she gets that mighty position. It must be quite a feeling knowing your in the pole position with 15 000 people behind you in Sweden’s most prestigious race. Go Emilia and go Team SkiProAm!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply