Allmänt

The week just: swoosh!

2016-03-10 09.37.00Jag tyckte att jag kommit tillbaka i ett skönt flow med bloggen. Fick upp ett inlägg med ändå lite substans flera dagar i rad. Sedan hoppade jag över en dag. Och sedan en dag till. Och så ytterligare en och sen hade veckan bara gått. I’ve kept busy, det är allt jag kan säga om vad jag har gjort. Hunnit med sjukt mycket, lämnat precis lika mycket brinnande kvar på todo-listan och har en in-i-kaklet-vecka framför mig. Och jag älskar det! Men det blir ju tråkigt i bloggen förstås. Bjuder på en bild från i torsdags när jag jobbade från Kungliga Tennishallen innan jag träffade min sjukgymnast.

I thought I had gotten back to a nice flow here on the blog. Got a post with at least some substance up for a couple of days in a row. Then I skipped a day. And another. And one more. And the next again, and the week had just passed. I’ve kept busy, that’s all I can say about this week. I’ve shipped so much stuff, left at least as much burning on the todo list and I have a bang-my-head-against-a-wall week ahead of me. And I love it! But it makes this blog pretty boring though. Giving you a pic from Thursday’s work space at the Royal tennis club before I saw my physical therapist.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply