Mat

Sweet Saturday

 
Startar helgen långsamt efter en händelserik vecka med Birkebeinerrennet på TV och en kopp ångande te. Jag är lite avis på dem som får åka skidor i fina spår där i solen. Det är ju den bästa skidåkningen ju, såhär på vårkanten. 

Igår kväll testade vi hamburgerkit från Brillo till middag. Restaurangkvalitet på burgare fast hemma – succé direkt! Inte ens grönsakerna behövde man skära själv. Passar perfekt för det köksskygga paret!

Slow starting this weekend with ski race Birkebeinerrennet on TV and a big mug steaming tea. I’m a bit jealous of the skiers, the ski in perfect tracks under a bright sun. The skiing this time of year is the best.

Last night we tried hamburger kits from restaurant Brillo. Restaurant quality burgers at home – instant success! Didn’t even had to slice the vegetables yourself. Perfect for the kitchen shy couple!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply