Mat

Date night at SMAK

  
 
Vi var inte färdigfirade i tisdags tyckte vi så det blev en dejt till på lördagskvällen.  Åtta år är ju ändå rätt lång tid att stå ut med en annan person in close quarters. 😉

Erik hade bokat bord på Melkers restaurang SMAK där man får välja ett antal olika rätter och så blir det liksom en avsmakningsmeny av det. Det var så gott att jag inte tog en enda bild av någon av de sju rätterna. Jag hann liksom inte för innan jag hann stoppa mig själv hade jag satt i mig halva tallriken! 

Nu ser jag med stort nöje fram emot de kommande åtta åren!

We felt we weren’t done celebrating with the date on Tuesday, so we had another on Saturday as well. Eight years is a pretty long time to put up with someone in close quarters. 😉

Erik had made a reservation at Melker’s restaurant SMAK where you pick a number of flavors and dishes. Your choices then make up sort of a tasting menu. And it tasted so good I didn’t take even one photo of any of the seven dishes. Before I could stop myself, I had downed half the plate already!

Now, it’s with great anticipation I look forward to the next eight years!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply