Allmänt

”You look young” III & IV

 

Inte mindre än två gånger förra veckan fick jag höra att jag såg ung ut. Alltså som i jätteung. Först skulle jag köpa SL-kort och mannen i kassan undrade om jag var över 20! Och sedan en kvinna i ett möte som trodde att jag var född i mitten på 90-talet! Mina rynkor och jag tackar och bockar!

Det är ju inte första gången det här händer, fick ju inte ta med mig alkohol in på systemet en gång och så en en ung kollega som trodde att vi var jämnåriga. Hoppas det håller i sig länge men det lär ju vända at some point, haha!

No less than twice last week I was told I look young. Like in really young. First I went to buy a subway pass and the man at the register asked if I was over 20 years old! And then a woman at a meeting wondered if I was born in the mid 90ies. My wrinkles and I say thanks!

This is not the first time this has happened. There was this one time I wasn’t allowed to bring alcohol back in to Systembolaget and then a young (for real) colleague who thought we were the same age. I hope this lasts, but at some point it will probably change, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply