Hus Trädgård

Spring feeling

  
 Påsk betyder vår på riktigt även om högtiden ligger väldigt tidigt i år. För bara några dagar sedan låg det ju en centimeter snö på backen. Men idag skiner solen och Erik och jag har städat av terrassen och inhandlat vårblommor. Terrassen var i ett riktigt bedrövligt skick efter att stenläggarna varit här. Stendamm och jord, massa gamla löv och annan bråte. Tänkte putsa fönstren också men batterierna var tomma i Kärchern så det får bli morgondagens projekt! Hursom, känner mig väldigt glad över våren och ser fram emot det stora trädgårdsprojektet!

Easter means it’s spring time, though this year it’s really early. Just a few days ago, we had a centimeter snow on the ground. But today is nice and sunny and Erik and I have cleaned our terrace and bought spring flowers. The terrace was in a really bad state after the masons been here. Stone dust and dirt, old leaves and just some old junk. Had an idea to clean the windows too, but the batteries in the Kärcher were all empty. A project for tomorrow! Either way, I feel really good about the spring and I look forward to starting with the big garden project!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply