Inredning

Set the table

tablew2-full

Jag älskar att hålla middagar. Att samla vänner runt ett vackert dukat bord med god mat och massa skratt. Just dukningen har haltat lite hemma hos oss på senare tid tycker jag. Vi har en massa Ikea-porslin som blivit helt repigt och fult, besticket har också en massa år på nacken och är inte så tjusigt. What I’m trying to say: jag vill ha nytt! Haha!

Hittade den här härliga bilden på Amara. Precis så här härligt skulle jag vilja ha det på nästa middag. Nu måste jag bara leta genom sidorna för att ta reda på var allt kommer ifrån…

I love hosting dinners. Gathering friends around a beautifully set table with good food and lots of laughter. Just the table setting has been halting a bit lately, though. We have a lot of IKEA plates with scratches and the cutlery is really old and not very fancy. What I’m trying to say: I want new things!

I found this lovely photo at amara.com. This is how I want it at my next dinner party. Now I just have to scout all the pages to find out what all of it is…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply