Allmänt Karriär

Checked in: Scandic Continental


15 misslyckade hotellrumsbilder senare får ni nöja er med ovan. Det är tur att det finns professionella fotografer så ni får se hur det ska se ut egentligen. 

Vi har hotellspel, det vill säga att Erik och jag samt femtiotalet andra gäster provbor på hotellet och testar allt så när vi öppnar på fredag kommer det vara perfekt. Det känns riktigt bra så här långt i alla fall. Vi har testat maten i restaurangen The Market och en cocktail i den fantastiska takbaren Capital. Det måste ni testa när hotellet öppnat! Men det bästa är nästan den helt unika upplevelsen att sova i en hotellsäng som ingen annan har sovit i, haha! Den chansen kommer inte många gånger!

15 failed photos later this is what you get from the hotel room interior. It’s a good thing there are real photographers who can do this place justice!

We having hotel games, which means Erik and I, and around 50 other guests are taking the facilities for a spin so everything will be perfect on Friday when we open. It feels great so far, we’ve had dinner in restaurant The Market and tried cocktails in the amazing rooftop bar Capital. When it’s open, you have got to come here! But the best thing is actually to sleep in a hotel bed no one has ever slept in, haha! It’s a very rare opportunity! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply