Karriär

Podcast Thursday 

 
Idag var Karin och jag med i podden Retorikiska som drivs av grymma Camilla Eriksson. Vi hade ett riktigt bra samtal om sociala medier med utgångspunkt i vår bok. Avsnittet kommer ut om några veckor om allt går som det ska. Vi hade en fläkt som surrade i taket och som skapade en massa oljud, förhoppningsvis lyckas Camilla redigera bort det. 

Det har varit oerhört roligt att berätta om boken. Det var väldigt pirrigt innan, tänk om folk ba: men det är ju inte relevant. Men så har det verkligen inte blivit. Tack för alla glada tillrop och kärlek vi fått!

Today, Karin and I attended the podcast Retorikiska by superwoman Camilla Eriksson. We had a really good talk about social media based on our book. The episode will be available in a few weeks if all goes well. There was a fan making noise in the ceiling, but Camilla will be able to edit that out I think. 

It’s been really exiting to tell you about this book. I was very nervous at first, what if people would be like: this is not relevant at all. But that hasn’t been the case. Thank you all for your love and support!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply