Allmänt Karriär

Scandic Norrköping City

 
Efter en kortare förflyttning med tåg har jag nu kommit till Scandic Norrköping City. En fin liten pärla i en rätt mysig stad. Jag har bara varit i Norrköping ett par gånger förut. Senast som student för typ tio år sedan och då var jag mer fokuserad på andra saker än att stadsvandra. Jag har precis kommit upp på mitt rum och mina fina kollegor har gett mig ett rum högst upp med härlig utsikt över strömmen! Dessutom har de burit upp en härlig frukttallrik med skivad melon och färsk ananas – har jag sagt att jag har världens bästa jobb? 🙂

After a short train ride I have now arrived at Scandic Norrköping City. A nice little gem in a pretty cozy town. I’ve only been in Norrköping a couple of times before. Last time was maybe ten years ago when I was a student and then I was a little bit more focused on other things than admiring the city. I’ve just made it up to my room, my lovely colleagues have given me a room on the top floor with a view over the stream! Also, they have carried up a fantastic plate of fresh fruit – have I told you I have the bestest job? 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply