Allmänt Karriär

Friday success

 
Den som följer nyheter i hotellbranschen har kunnat gissa sig till vad jag gjorde i Norrköping. Idag hade vi nämligen en presskonferens tillsammans med fastighetsägaren och en lokalpolitiker där vi avslöjade våra planer för Scandic Norrköping City. Det är alltid väldigt nervöst inför en presskonferens, man vet ju inte om det kommer någon media – det kan ju hända något stort någon annanstans och då dyker de ju inte upp. Men idag gick det bra! Puh! Det är alltid skönt att avsluta veckan på topp.

Nu åker jag tåg hemåt mot Stockholm igen och datenight med min käre man som knappt sett mig den här veckan.

If you follow hotel industry news, you’ve figured out what I was doing in Norrköping. Today we had a press conference together with the property owner and a local politician revealing our plans for Scandic Norrköping City. I’m always nervous before a press conference, you never know if the media will show up – something big could happen elsewhere and then they run that story instead. But today was a success! Pew! It feels good to end the week on a positive note.

Now I’m heading home to Stockholm on the train for a date night with my dear husband. Poor guy haven’t seen me all week!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply