Mat

Date night at Jim & Jacob

   
 Två bilder från gårdagens helt grymma middag på Jim & Jacob i Vasastan. Det är nästan att jag inte vill berätta om det här stället för maten var så löjligt god och jag vill behålla stället för mig själv! Vi valde en åttarätters avsmakningsmeny som döpts till ”Beslutsångest” och sedan la vi (jag) till en härlig rabarberdessert också. Och det bästa: vi hade bord tidigt och var hemma vid 20 så vi båda kunde krascha i soffan! Vi är sådana pensionärer haha!

Two images from last night’s dinner at Jim & Jacob in Vasastan. I almost don’t want to tell you about this place because the food is ridiculously good and I want to keep this gem all to myself. We chose the eight course tasting menu named ”Decision Angst” and on top of that we (I) had an amazing rhubarb dessert. The best part: we had an early table and were home by eight so we could crash on the couch! We’re so old, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply