Allmänt

Finally spring!


Äntligen är det lite värme i luften! Och prognosen säger att det ska hålla i sig över helgen. Så härligt! Ni minns väl hir det var förra året? Hela maj var helt bedrövlig och en grå dimma rakt igenom. Hoppas verkligen att det blir en skön vår nu, behöver lite värme och sol! 

Förresten, jag hade en sådan där utomlands-moment nyss. Helt plötsligt när jag promenerade över Klarabergsviadukten doftade det ”utomlands”. Ni vet, det luktar alltid lite annorlunda i andra städer. Jag fick en liten whiff av New York faktiskt. Det är säkert för att jag längtar ihjäl mig dit. Jag har ingen resa planerad, det är säkert det som är felet. Resenerven ligger i kläm, helt klart.

Finally, some warm weather! And according to the forecast, it’s staying over the weekend. Lovely! You remember last year? The whole month was just awful and a gray cold fog. I really hope May is better this year, need a proper spring with sun and warmth!

By the way, I just had one of those abroad moments. All of a sudden when I was walking down Klarabergsviadukten it smelled like ”abroad”. You know how cities smell differently in other countries. I had a small whiff of New York actually. It’s probably because I really want to go there now. I don’t have anything planned and that’s probably the reason why. I’ve caught the travel bug, that’s what it is. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply