Allmänt

Amazing mini vacay

När man har semester finns det en bild som är obligatorisk och det är bara ben. Helst ska de ackompanjeras av sand och typ ett hav eller en turkos pool, nu fick ni vår baksida som är lite sandig eftersom gräsmattan inte levereats än. Sidospår. Det jag skulle fram till att de här fyra dagarna verkligen har känts som en minisemester. Alltså vädret! Vädret! När hände det senast att man kunde gå i shorts och t-shirt ute fyra dagar i början av maj? Typ aldrig, that’s when. 

Som jag har njutit. Vi har grillat med goda vänner och suttit ute till efter 20, spelat golf (crazy, I know), grejat i trädgården, hängt på terrassen och bara softat. Nu är jag superladdad för att öppna ett hotell på tisdag! Haymarket coming up!

When on vacation, there’s a photo that’s mandatory: bare legs. Preferably accompanied with a beach and the ocean or a turquoise pool. All you got was our sandy backyard because the lawn has not been delivered yet. Anyway, side track. What I was going to say, these four days have really felt like a mini vacay. I mean the weather! The weather! When was the last time you could go  around in shorts and a t-shirt in the early days of May? Like never, that’s when. 

I have really enjoyed these days. Bbq with friends sitting outside until after eight o’clock at night, golfing (crazily, I know!), gardening and just hanging out on the terrace doing nothing. Now my batteries are all charged up to open up a hotel on Tuesday! Haymarket coming up!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply