Allmänt

Talk of the day


Idag föreläste Karin och jag för Styrelseakademiens medlemmar på deras AW ute på Rosendals Wärdshus. Med oss hade vi också Annika Poutiainen som vi har intervjuat i boken och hon delade med sig av sina tankar kring socialt och digitalisering. Det var många som var där som tyckte att det var viktigt och många som höll med oss i att även styrelser måste ha koll på sociala medier. Det var väldigt kul att få prata direkt till målgruppen och ännu mer spännande ska det bli att få höra deras reaktioner när de läst! 

Today, Karin and I held a talk for the members of Styrelseakademien at their event at Rosendals Wärdshus. We brought one of our interviewees Annika Poutiainen with us and she shared her thoughts on social media as well. A lot of people in the audience thought social media is important and a lot of them agreed with us that it’s also important in the board room. It was a lot of fun talking directly to our target audience and I’m really exited to hear feedback once they’ve read the book!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply