Allmänt

Power meetup


Igår kväll träffades tio ruggigt drivna kvinnor i nätverket Women with för middag och utbyte av smarta tankar på Taverna Brillo. Fast jag bara träffat ett par av dem en gång förut och andra var helt nya bekantskaper, förutom min eminenta skrivarpartner Karin, kändes det som att jag var på middag med nio av mina bästa vänner! Så naturligt konversationen flöt för att vi hade så mycket gemensamt! Ser mycket fram emot nästa middag efter sommaren!

Last night, ten fiercely driven women in the network Women with met for dinner and intelligent conversation at Taverna Brillo. Even though I’ve only met some of them once and some of them were totally new to me, except for my cool writing partner Karin, it felt like I had dinner with nine of my closest friends! The conversation was just so natural because we had so much in common. I’m really looking forward to the next dinner after the summer!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply