Allmänt Karriär Uncategorized

Muesday? 


Idag är det tisdag, fast måndag men ändå inte. Visst, det var superskönt med en extra ledig dag i anslutning till helgen men idag är jag helförvirrad och får inte ihop veckodagarna riktigt. Det har ändå varit en någorlunda produktiv dag och jag sitter nu i en taxi på väg till Arlanda. Ska flyga iväg på en snabb konferens i två dagar och prata med politiker och andra intresseorganisationer om hur vi ska integrera våra nya medborgare på bästa sätt – det vill säga hur vi ska få så många som möjligt i arbete så fort som möjligt. 

Det är ett ämne som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag är väldigt glad över att Scandic satsar på till exempel Snabbspåret för att få nyanlända kockar att snabbt komma in i arbetslivet. Det är grymt att få vara med och faktiskt göra skillnad i en sådan här fråga. Oftast har man ju mest åsikter och betraktar från sidan utan möjligheter att vara med hands-on.

It’s Tuesday today, but it’s a Monday, and then not really. I really enjoyed having an extra day off over the weekend, but it’s created a tilt in my head and I can’t get the days straight. Still, it’s been a pretty productive day and now I’m in at can on my way to Arlanda. Going to catch a flight to a two day conference where I’ll be speaking to politicians and other NGO:s about how we should integrate our new citizens in the best possible way – that is how to get them jobs asap. 

This is a topic I’m very passionate about and I’m very happy that Scandic makes this a priority focusing on the fast track for chefs. It’s incredible cool to be able to actually make a difference rather than standing on the sidelines and have opinions. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply