Allmänt

A Midsummer dream


Medan ni slogs med myggen, käkade sill (igen) och satt ute och huttrade under filtar ”för man skaaa sitta ute när det är midsommar” hade mannen och jag en helt otroligt avslappnade dag på Yasuragi. Inga små grodor, inga bäska droppar – helt fantastiskt!

Det var nästan som att vara tillbaka i Japan, bortsett för att man fattar vad folk säger runt omkring en då. Fick en otrolig lust att åka tillbaka dit bara för att uppleva den vackra naturen och den fantastiska maten. 

Hoppas ni fick den midsommar ni ville ha också!

While you battled mosquitos, ate herring (again) and sat outside, shivering under blankets because ”it’s midsummer and sitting outside all night is what you do”, hubby and I had an amazing time at Yasuragi. No little frogs, no bitter alcohol (this makes perfectly sense if you’re Swedish) – just blissful relaxation. 

It almost felt like being back in Japan, except you actually understood what people said around you. I really want to go back and experience the nature and the amazing food again. 

Hope you had the Midsummer you wanted too!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply