Allmänt

Weekly summary 


Hur ska man summera den här veckan? Ordet intensiv comes to mind. Först ett otroligt vackert bröllop. Det var litet och intimt och så kärleksfullt. Extra roligt var det att hela familjen var samlad, det händer inte så ofta eftersom vi bor på så olika platser.

Sedan var det bara att packa om väskan och hoppa på nästa flyg för mitt första ”riktiga” Almedalen. Jag har ju varit där förut men då var det bara en kortis över dagen och jag var inte så insatt i allt ståhej. Den här gången var det möten, seminarier och mingel från morgon till kväll. Träffade på mycket folk, både nya och gamla bekantskaper, kända och lite mindre kända, åt några fantastiska middagar och kan ha druckit ett glas rosé eller två. Vädret var också helt perfekt, inte för varmt eller för kallt. 

Väl hemma igen har det varit trädgårdsgrejande för hela slanten. Snart är vi färdiga och då ska jag visa hur fint det har blivit! Vi väntar bland annat på en specialleverans från Tyskland…

How to summarize this past week? Intense, is a word that comes to mind. First, the incredibly beautiful wedding. Small and intimate, full of love. A big bonus was to have my whole family together, that doesn’t happen very often since we don’t live close. 

Then, re-pack and another plane, heading out for Almedalen. I’ve been there before but not like this. Meetings, seminars and mingles filled the agenda from early morning to late at night. I met a lot of people, both old friends and new acquaintances, some famous other a little less so, we had some amazing food, and I might have had a glass or two of rosé also. The weather has been perfect, not too hot, nor too cold. 

Coming home, the garden was in focus. We’re almost done and then I’ll show you the whole thing. Right now, we’re waiting on a special delivery from Germany…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply