Allmänt

And then: Fall


Fall som i höst, inte som att ramla. Och det är höst nu. Det finns folk som hävdar att augusti är en sommarmånad men de har fel. Det har vädret själv visat de senaste dagarna. Så fort vi vände kalenderblad blev det kallare i luften och både idag och igår har det blåst ordentligt. Det må vara grönt i rabatterna en stund till men höst är det likafullt!

För övrigt stack jag in huvudet på kontoret idag. Ville inte börja med måndag så jag skippade det, haha! Det var faktiskt rätt kul att vara tillbaka i ekorrhjulet och hänga med kollegorna en stund. Det kändes lite som att komma hem! Då gillar man sitt jobb tror jag. 🙂

Fall as in autumn, not as in falling. And it really is fall now. There are people who claim August is a summer month but they are wrong. The weather has proved that over the last couple of days. The minute we turned the calendar page, the weather changed and it got colder in the air and the wind picked up a lot yesterday and today. The flowerbeds may stay green for a little while longer, but it’s fall nonetheless. 

By the way, I headed in to the office today. I didn’t want to start working on a Monday so I skipped that, haha! It was actually quite fun to be back in the hamster wheel and nice to hang out with my colleagues for a while. It felt a bit like coming home! I guess that’s a sign you like your job, haha! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply