Allmänt

Holding back


De kommande veckorna kommer jag att hänga mycket på ett av våra hotell på Vasagatan. Jag håller på med ett hotellprojekt som jag kommer att berätta om mer senare.

Att hänga ute på hotellen är ju det bästa jag vet men det kommer ju med ett, ska vi säga, delikat problem: den konstanta tillgången på extremt god mat! Jag har lyckats göra mig av med några av de extra kilona jag la på mig när jag började på Scandic men jag har en känsla av att de kommer åka rätt tillbaka igen nu! Det gäller att hålla igen nu alltså.

The coming weeks, I’ll be hanging out a lot at one of our hotels on Vasagatan. I’m working with a hotel project I’ll tell you more about later. 

I love spending time at our hotels, but it comes with a, shall we say, tasty problem: the constant supply of very tasty food! I’ve managed to get rid of the extra pounds I gained when I started at Scandic but I have a feeling they’ll be right back now! It’s all about willpower and holding back over the coming weeks. 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  pilla
  augusti 6, 2016 at 4:52 e m

  Grymt snyggt!

 • Reply
  pilla
  augusti 6, 2016 at 4:52 e m

  Grymt snyggt!

 • Reply
  pilla
  augusti 6, 2016 at 4:52 e m

  Grymt snyggt!

 • Reply
  Ida
  augusti 18, 2016 at 8:57 f m

  Hej Heidi! Tack för inspirerande blogg. Har du mailadress jag kan nå dig på?

 • Reply
  Ida
  augusti 18, 2016 at 8:57 f m

  Hej Heidi! Tack för inspirerande blogg. Har du mailadress jag kan nå dig på?

 • Reply
  Ida
  augusti 18, 2016 at 8:57 f m

  Hej Heidi! Tack för inspirerande blogg. Har du mailadress jag kan nå dig på?

 • Reply
  Ida
  augusti 18, 2016 at 8:57 f m

  Hej Heidi! Tack för inspirerande blogg. Har du mailadress jag kan nå dig på?

 • Reply
  Ida
  augusti 18, 2016 at 8:57 f m

  Hej Heidi! Tack för inspirerande blogg. Har du mailadress jag kan nå dig på?

 • Reply
  Ida
  augusti 18, 2016 at 8:57 f m

  Hej Heidi! Tack för inspirerande blogg. Har du mailadress jag kan nå dig på?

 • Leave a Reply