Allmänt Karriär

SATC – Columns and designer shoes

_DSC1381

Igår hade jag ett Sex and the city-moment. Jag fick, likt Carrie, publicera min första krönika här på Blogozine. Fast istället för att skriva om män handlade den om karriärstips (den hittar ni här: Att (an)göra en karriär – mina fem bästa tips) och jag har inte ett enda par Manolos i garderoben. Och jag är mer en Charlotte än Carrie stilmässigt men mer som Miranda jobbmässigt. Det kanske inte var en så bra liknelse ändå, det här.

Anyways, ha en riktigt grym fredag så hörs vi och berätta gärna i kommentarerna vad ni tycker om min krönika. A girl likes comments!

Yesterday, I had a Sex and the city moment when my first column was published here on Blogozine. But instead of writing about men, like Carrie, I wrote about career pointers (it’s in Swedish on the link above. You can probably just G-translate it to get the gist), and I don’t have a single pair of Manolos in my closet. And I’m more of a Charlotte than Carrie when it comes to my style, and like Miranda when it comes to work. Maybe this wasn’t such a great comparison after all.

Anyways, have a great Friday and catch y’all later! And please drop a comment if you like the column. A girl likes comments!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply