Allmänt Karriär

Busy days


Det råder febril aktivitet i Scandicfabriken så jag hinner just inte med så mycket mer än bara springa på möten och i frenetisk takt hamra sönder mitt tangentbord med ännu ett mail. Och jag älskar det! 

I dagarna har vi lanserat en stor intern kulturplattform för alla våra 14 400 medarbetare i koncernen och nästa vecka kommer en spännande liten hotellnyhet på Vasagatan (den som smyger runt där nere över de kommande dagarna kan gissa sig till vad som händer). De senaste två dagarna har jag spenderat med mina favoritpersoner på jorden: alla hotelldirektörer i hela landet! Alltså, om ni visste vilken positiv energi man får av att hänga med dem och hur roliga de är skulle ni slåss med mig för att få mitt jobb! Sen kan jag ha smugit runt kanterna på en och annan fikabuffé också. Anyway, snabba skorna på för härifrån ökar vi tempot!

The Scandic factory is a hive of activity right now, so I don’t have time for much else than running from meeting to meeting and punching my keyboard into shreds as I type another email. And I love it! 

Over the last couple of days, we’ve launched a company wide new culture platform for all our 14 400 team members, and next week there’ll be an exiting piece of hotel news coming on Vasagatan (if you sneak around those blocks, you might be able to guess what’s coming!). The past two days, I’ve spent with my favorite people on earth: our general managers from the whole country! If you knew what positive energy you get from hanging out with them and how much fun they are, you’d fight me for my job! I also might have snuck around the edges of one or two snack buffets too… Anyway, time to put the fast shoes on – from here we’re only going to pick up speed!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply