Allmänt

The art of relaxing


Det var ganska många som efter förra inlägget tyckte att jag borde pausa lite också. Och det är klart att jag gör, det blir ju bara väldigt tråkiga blogginlägg av det! För även om hjulen snurrar i 180 är det viktigt att kunna ta mikropauser och se till att huvudet är med, annars kan det lätt gå snett. Till exempel igår hade jag hemmakontor och idag har jag suttit dels på ett av våra hotell och nu har jag satt mig på ett av mina favoritfik, Pascal. Att byta miljö är paus för mig och det gör att mitt inflöde av kreativitet och inspiration ökar med många hundra procent. Så, don’t worry about me men tack för att ni bryr er!

Quite a few people told me I have to take breaks after my last post. And I do take them, but they don’t make very fun blog posts! Even though the wheels spin really fast, it’s important to take micro breaks to let the head catch up, it’s easy to drive off a cliff otherwise.  Yesterday was home office day and today I worked from one of our hotels in the morning and now from one of my favorite coffee shops, Pascal. Changing work space is like taking a break for me, it increases my flow of creativity and inspiration immensely. So don’t worry about me, but thanks a bunch for caring!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Sara i Åre
  september 20, 2016 at 11:07 e m

  Pascal är nice. Men jag har nyss hängt på Haymarket för första gången. Jag vet, inte så snabb på den Stockholmspucken… 😉 Hoppas knät ordnar till sig!

 • Reply
  Sara i Åre
  september 20, 2016 at 11:07 e m

  Pascal är nice. Men jag har nyss hängt på Haymarket för första gången. Jag vet, inte så snabb på den Stockholmspucken… 😉 Hoppas knät ordnar till sig!

 • Reply
  Sara i Åre
  september 20, 2016 at 11:07 e m

  Pascal är nice. Men jag har nyss hängt på Haymarket för första gången. Jag vet, inte så snabb på den Stockholmspucken… 😉 Hoppas knät ordnar till sig!

 • Reply
  Sara i Åre
  september 20, 2016 at 11:07 e m

  Pascal är nice. Men jag har nyss hängt på Haymarket för första gången. Jag vet, inte så snabb på den Stockholmspucken… 😉 Hoppas knät ordnar till sig!

 • Reply
  Sara i Åre
  september 20, 2016 at 11:07 e m

  Pascal är nice. Men jag har nyss hängt på Haymarket för första gången. Jag vet, inte så snabb på den Stockholmspucken… 😉 Hoppas knät ordnar till sig!

 • Reply
  Sara i Åre
  september 20, 2016 at 11:07 e m

  Pascal är nice. Men jag har nyss hängt på Haymarket för första gången. Jag vet, inte så snabb på den Stockholmspucken… 😉 Hoppas knät ordnar till sig!

 • Reply
  Sara i Åre
  september 20, 2016 at 11:07 e m

  Pascal är nice. Men jag har nyss hängt på Haymarket för första gången. Jag vet, inte så snabb på den Stockholmspucken… 😉 Hoppas knät ordnar till sig!

 • Reply
  Sara i Åre
  september 20, 2016 at 11:07 e m

  Pascal är nice. Men jag har nyss hängt på Haymarket för första gången. Jag vet, inte så snabb på den Stockholmspucken… 😉 Hoppas knät ordnar till sig!

 • Reply
  Sara i Åre
  september 20, 2016 at 11:07 e m

  Pascal är nice. Men jag har nyss hängt på Haymarket för första gången. Jag vet, inte så snabb på den Stockholmspucken… 😉 Hoppas knät ordnar till sig!

 • Leave a Reply