Allmänt Outfits

Purpl… No, yellow in the rain!

99 procent av befolkningen stönade när de drog upp rullgardinen imorse och möttes av en vägg av hällregn. Självklart inte jag!

Jag stegade iväg på morgonpromenad med Ida Sjöstedts sommarprat i lurarna och sen gick jag iväg till jobbet i min fina, nya och gula (!) regnjacka från Holly & Whyte. De som känner mig har säkert ramlat ned från stolen vid det här laget. Min vanliga färgpalett brukar inte innehålla så här pigga färger men jag bara visste att jag behövde just den här kappan för just den här typen av måndagar. Nu kör vi!

99 percent of the population sighed heavily when they drew the blinds this morning and was met by a compact wall of rain. Of course, I wasn’t one of them!

First, I trotted away on a morning walk with a podcast by Ida Sjöstedt in my ears. Then, I got on my way to work in my new, pretty and yellow (!) raincoat by Holly & Whyte. Those who know me have probably fallen off their chairs by now. My usual color palette normally don’t hold colors this perky, but I just knew I’d be needing this particular coat for this particular type of Mondays. Let’s do this!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply