Hus Inredning

New art: Superheroes!

För ett par veckor sedan fick vi ett mail från galleriet vi köpte vår X-men-tavla från. Tydligen hade Stan Lee signerat en sista kollektion prints av gamla omslag och de undrade om vi var intresserade. Eh, ja! Vi travade dit och var där sekunden de öppnade och föll genast för två av motiven. Eftersom vi inte kunde välja så blev det båda, hello nudlar och vatten resten av året men det var det värt! Nu delar våra mutanter vägg med Captain America och det allra första omslaget av Wolverine lockar folk uppför trappan! Ni får ursäkta de dåliga fotona, snappade bara snabbt med mobilen. Det är mycket snyggare på riktigt!

A few weeks ago, the gallery that sold us our X-men canvas sent us an email. Apparently, Stan Lee had signed one last collection of prints of old covers and they wanted to know if we were interested. Um, yes! We trotted over there and stood outside the door the minute they opened. We immediately fell for two of the motives, and since we couldn’t choose, we bought both. Hello noodles and water for the rest of the year, so worth it! Our mutants now share the wall with Captain America and the very first cover of Wolverine is luring people upstairs! Sorry for the bad photos, I just snapped a few shots with my phone. It’s much, much cooler looking when you’re seeing it live!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Sofie
  oktober 25, 2016 at 8:12 e m

  Heidi! var har ni köpt matbordet, assnyggt! 🙂

 • Reply
  Sofie
  oktober 25, 2016 at 8:12 e m

  Heidi! var har ni köpt matbordet, assnyggt! 🙂

 • Reply
  Sofie
  oktober 25, 2016 at 8:12 e m

  Heidi! var har ni köpt matbordet, assnyggt! 🙂

 • Reply
  Sofie
  oktober 25, 2016 at 8:12 e m

  Heidi! var har ni köpt matbordet, assnyggt! 🙂

 • Reply
  Sofie
  oktober 25, 2016 at 8:12 e m

  Heidi! var har ni köpt matbordet, assnyggt! 🙂

 • Reply
  Sofie
  oktober 25, 2016 at 8:12 e m

  Heidi! var har ni köpt matbordet, assnyggt! 🙂

 • Reply
  Sofie
  oktober 25, 2016 at 8:12 e m

  Heidi! var har ni köpt matbordet, assnyggt! 🙂

 • Reply
  Sofie
  oktober 25, 2016 at 8:12 e m

  Heidi! var har ni köpt matbordet, assnyggt! 🙂

 • Reply
  Sofie
  oktober 25, 2016 at 8:12 e m

  Heidi! var har ni köpt matbordet, assnyggt! 🙂

 • Leave a Reply