Allmänt

What’s New?

Det blir lite tråkiga blogginlägg just nu. Jag sitter mest i möten och även om de handlar om sjukt spännande grejer är det dels inget jag kan prata om, dels inte så intressant för er att veta. Att jag sitter i möten alltså. 

En liten piece of info är dock att jag måste göra ytterligare en liten operation av knät. Jag slåss med lite ärrvävnad som måste skrapas bort. Jag känner mig ärligt talat lite less på knäoperationer, jag har gjort fler än ett helt elitfotbollslag tillsammans, men alternativet är ju inte ett riktigt vettigt val. Det är ju fånigt att gå runt och ha ont!

Ha en grym fredag så hörs vi!

The blog posts are a bit boring these days. I’m mostly in meetings all day long and even though they are about very exiting things, I can’t talk about them and it’s not that interesting for you to know. That I’m in meetings that is.

Though, one piece of new info is that I have to have another small surgery on my knee. I’m battling some scar tissue that have to be removed. Honestly, I’m a bit tired of knee operations, I’ve had more than a pro soccer team together, but the alternative is not really a choice. Walking around in pain is just stupid!

Well, have a great Friday and talk to you later!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply