Allmänt Karriär

What a crew!

Alltså, vilka sjukt grymma människor jag jobbar med! I två dagar har jag fått vara moderator på vårt svenska kommersiella teams konferens på Vasateatern och vi har haft sjukt kul! Jag känner mig verkligen inspirerad av dem, det är många kloka saker som kommit fram från scenen och genom workshops, och väldigt ödmjuk inför att de valde mig till reseledare för de här dagarna. Har jag sagt att jag har världens bästa jobb? 🙂

Man, I work with some awesome people! For two days, I’ve been the moderator for our Swedish commercial team conference at Vasateatern and we’ve had so much fun! I really feel inspired by them, a lot of really great stuff has come from the stage and through workshops, and I feel really humbled by the fact that they wanted me to be their guide over these days. Have I mentioned I have the best job in the world? 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply