Allmänt

Back for another round


Finner mig återigen klädd i landstingets fashionabla ”loose-fit” nattlinne. Denna gång är det inga stora saker, en liten artroskopi bara. Betraktar det närmast som ett tandläkarbesök eftersom det här måste vara min, I don’t know, femte sådan kanske. Förhoppningsvis kan de rätta till vad det nu är som gör att knät låser sig så att jag snart kan börja springa igen! Ses på andra sidan!

Once again, I find myself in the fashionable loose-fit hospital gown. This time, it’s no biggie, just a small arthroscopic surgery. To me, this is basically going to the dentist because this is my, I don’t know, fifth one. Hopefully they will be able to fix whatever that’s making my knee jam so I soon can go running again! See you on the other side!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply