Allmänt

It doesn’t suck to be me…


Vilken vecka det har varit! Man kan inte säga att den följde mallen direkt och jag har fått nypa mig armen flera gånger. Härliga dagar på Vasateatern och sen fick jag faktiskt till att bo en natt på fina Haymarket också. Jag bodde i ett av våra SLEEP-rum, det är ett rum utan fönster där sängen är ordentligt uppgraderad. Jag sov helt otroligt gott! Världens bästa jobb alltså.

Nu väntar en ganska lugn helg med lite häng med respektive föräldrapar. Vi hörs!

What a week I’ve had! Not exactly the standard run-of-the-mill week and I’ve had to pinch myself a couple of times. Great days at the Vasatheater and then I managed a stay at lovely Haymarket too. I stayed in one of our SLEEP rooms, a room without windows and the bed is upgraded. I slept incredibly well! Best job in the world, really. 

Now, a nice and calm weekend with a hang with both sets of parents. See ya!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply