Allmänt Karriär

Friday Hangout

Häpp så var jag i Malmö på Scandic Triangeln och mumsar amerikansk våffla till frukost. Fördelen med att bo så nära Bromma är att det inte känns oöverstigligt att sätta sig på sjuflyget och burna iväg över dagen. Det tar ju i runda slängar åtta minuter för mig att ta mig till flygplatsen. Sjukt smidigt! 

Förresten, ni måste kika förbi Scandic Triangeln. Vi har precis renoverat restaurangen på entréplan och jeezus vad snyggt det blev! Kolla bilder här!

One, two, three and all of a sudden I’m in Malmö having waffles for breakfast at Scandic Triangeln. The huge perk of living close to Bromma Airport is that it doesn’t kill you to catch the seven flight and be somewhere else over the day. It takes about eight minutes for me to get to the airport. Very convenient!

By the way, you have to check out Scandic Triangeln. We just renovated the restaurant on the ground floor and it looks just amazing! Check out some photos on our website.  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply