Uncategorized

Bella Italia… eh?


Befinner mig i en liten, pittoresk by vid Gardasjön utanför Verona. Här är mysigt och så – men vädret! Det ÖSREGNAR nåt så kopiöst och blixtarna flashar så man tror man är på en photoshoot. Men hotellrummet är också nice, haha!

Jag reser med min kör och ikväll ska vi ha konsert med två italienska körer, det ska i alla fall bli roligt! Imorgon blir det dagsutflykt till Verona. Dit har jag velat åka hur länge som helst, det är ju Romeo och Julias stad ni vet!

I’m in a small, picturesque town by the Garda lake outside Verona. It’s cozy and all – but the weather! It’s POURING buckets and the lightning flashes like we’re on a photo shoot. But the hotel room is nice too, haha!

I’m traveling with my choir and tonight we’re having a concert together with two other Italian choirs. Really looking forward to that. Tomorrow, we’re going to go in to Verona. I’ve wanted to go for ages, it’s the hometown of Romeo and Juliet you know!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply