Allmänt

Friday Night Lights


Vilken vecka det har varit! Jag vet knappt vad jag har gjort, dagarna har bara flugit förbi. Nästa vecka blir målet att hinna stanna upp lite varje dag och reflektera lite. 

Avslutade i alla fall på bästa sätt med en drink på Capital på Scandic Continental med en av mina bästa vänner och min käre man och sedan middag ett par våningar längre ned i restaurangen The Market. Riktigt bra! Nu popcorn och film i soffan – älska fredag!

What a week it’s been! I hardly know what I’ve been doing, the days have just flown by. Next week’s goal is to stop and make time for some reflection. 

Anyway, I ended the week in the best possible way with drinks at Capital at Scandic Continental with my best friend and dear husband, and then dinner a couple of floors down in the restaurant The Market. Both really great! Now, popcorn and a movie at home – love Fridays!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply