Allmänt Karriär

Today’s workspace


Kul dag idag med många olika och annorlunda inslag. Började redan sju imorse med en liten hemlig photoshoot (jag var bakom kameran denna gång), sedan snackade jag om kommunikationsutmaningar för ett gäng på en mediebyrå inne i stan och nu kör jag en kaffe- och mailpaus på Scandic Anglais innan jag hoppar in i ett möte och resten av dagen blir det hardcore produktion av texter till vårt interna magasin. Full fart precis som jag vill ha det!

I have a fun day today with a lot of different things. Started already at 7 am with a secret photo shoot (I was behind the camera this time!), then I held a talk about communication challenges for a media agency and now I’m having a coffee and email break at Scandic Anglais before I head into a meeting. The rest of the day is going to be hard core text production for our internal magazine. Full speed ahead, just the way I like it!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply