Allmänt

Sunday Morning Bliss


Dagens bästa: VINTERTID!!! Som jag har längtat! Ända sedan omställningen i våras faktiskt. Det är som att något liksom faller på plats inom mig och hela jag slappnar av. Ni som träffar mig på jobbet den kommande veckan kommer möta en lugn, avslappnad Heidi -NOT! Haha! Jag kommer vara lika speedad som vanligt!

Nu ska jag försöka få någon timmes jobb gjort, där här veckan var ungefär fem dagar för kort för allt jag skulle hunnit med. Sedan ska jag iväg och repa för på söndag om en veckan ska jag nämligen sjunga ett solo. Yes. Jag är livrädd. När jag sjunger själv låter det bra, när jag testade framför kören i onsdags skakde jag så mycket att rösten bara försvann. Skitjobbigt! Hoppas att jag lyckas repa bort mina nerver nu!

The best of today: NO MORE DAYLIGHT SAVING TIME!!! I’ve looked forward to this since the change last spring actually. It’s like something falls into place within every time we change back. I just relax. You who’ll meet me at work the coming week is going to enjoy a laid back, mellow Heidi – NOT! Haha! I’ll be just as energetic as usual!

Now, I’m going to get some work done. This week has been about five days too short to get all that I have on my todo list done. Later I’m going to rehearse because on Sunday in a week, I’ll be singing a solo! Yes. It scares me to death. When I sing by myself, it sounds great, when I sang in front of the choir on Wednesday, I was so nervous I shook and my voice cut off. So awkward. I hope to rehearse my nerves away today. Wish me luck!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply