Allmänt

One night (and day) in Värnamo


Idag har jag varit i fantastiska Värnamo! Ni kanske skrattar åt min entusiasm men jag har haft ett grymt dygn här! Jag kom sent igår kväll och tog in på Scandic Värnamo (såklart) där jag fick ett fantastiskt mottagande av vår hotelldirektör Kåre och vår personal som jobbar i receptionen. De stoppade dessutom in mig i en av sviterna – helt galet coolt! Jag är usel på att ta bilder men det finns på sajten. Hotellet är fullt av svenska designklassiker och väl värt ett besök i de småländska skogarna!

Imorse föreläste jag på Marknadsföreningen i regionen och så har jag suttit i möte med en AD som håller till här nere. Vi har haft en grymt kreativ dag och kommit fram till mycket spännande gällande vår interna kommunikation. Dessutom har de sina lokaler på ett otroligt vackert ställe vid en å. I den krispiga höstvintern när isen precis börjar lägga sig var det helt magiskt!

Bra dag detta!

Today has been all about amazing Värnamo! You laugh at my enthusiasm but I’ve had a great day here! I arrived late last night and checked in at Scandic Värnamo (ofc) where I received a warm welcome by our general manager Kåre and the staff working the front desk. Also, they put me up with a wicked suite – crazy cool! I suck at taking photos but you can check out photos on our web. This hotel is full of Swedish design classics and it’s really worth the trip into the dark forests of Småland!

This morning, I held a talk for the Business Association in the region and after that, I’ve had a long meeting with an Art Director I work with who has her offices here. It’s beautifully located next to a river and today, in the crisp fall winter air with the ice just setting – it was magical!

This has been a good day!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Sofia Nilsson
  november 7, 2016 at 4:02 e m

  Tack fina, professionella Heidi för att vi fick ha dig som föreläsare på MiGr. Jag tackar även för vårt oerhört kreativa dag tillsammans. Det är en ynnest att få möjligheten att samarbeta med er härliga Scandicianer:)

 • Reply
  Sofia Nilsson
  november 7, 2016 at 4:02 e m

  Tack fina, professionella Heidi för att vi fick ha dig som föreläsare på MiGr. Jag tackar även för vårt oerhört kreativa dag tillsammans. Det är en ynnest att få möjligheten att samarbeta med er härliga Scandicianer:)

 • Reply
  Sofia Nilsson
  november 7, 2016 at 4:02 e m

  Tack fina, professionella Heidi för att vi fick ha dig som föreläsare på MiGr. Jag tackar även för vårt oerhört kreativa dag tillsammans. Det är en ynnest att få möjligheten att samarbeta med er härliga Scandicianer:)

 • Reply
  Sofia Nilsson
  november 7, 2016 at 4:02 e m

  Tack fina, professionella Heidi för att vi fick ha dig som föreläsare på MiGr. Jag tackar även för vårt oerhört kreativa dag tillsammans. Det är en ynnest att få möjligheten att samarbeta med er härliga Scandicianer:)

 • Reply
  Sofia Nilsson
  november 7, 2016 at 4:02 e m

  Tack fina, professionella Heidi för att vi fick ha dig som föreläsare på MiGr. Jag tackar även för vårt oerhört kreativa dag tillsammans. Det är en ynnest att få möjligheten att samarbeta med er härliga Scandicianer:)

 • Reply
  Sofia Nilsson
  november 7, 2016 at 4:02 e m

  Tack fina, professionella Heidi för att vi fick ha dig som föreläsare på MiGr. Jag tackar även för vårt oerhört kreativa dag tillsammans. Det är en ynnest att få möjligheten att samarbeta med er härliga Scandicianer:)

 • Reply
  Sofia Nilsson
  november 7, 2016 at 4:02 e m

  Tack fina, professionella Heidi för att vi fick ha dig som föreläsare på MiGr. Jag tackar även för vårt oerhört kreativa dag tillsammans. Det är en ynnest att få möjligheten att samarbeta med er härliga Scandicianer:)

 • Reply
  Sofia Nilsson
  november 7, 2016 at 4:02 e m

  Tack fina, professionella Heidi för att vi fick ha dig som föreläsare på MiGr. Jag tackar även för vårt oerhört kreativa dag tillsammans. Det är en ynnest att få möjligheten att samarbeta med er härliga Scandicianer:)

 • Reply
  Sofia Nilsson
  november 7, 2016 at 4:02 e m

  Tack fina, professionella Heidi för att vi fick ha dig som föreläsare på MiGr. Jag tackar även för vårt oerhört kreativa dag tillsammans. Det är en ynnest att få möjligheten att samarbeta med er härliga Scandicianer:)

 • Leave a Reply