Allmänt

Happy Monday!

Man kan ju inte annat än bli glad när man en vanlig novembermåndag får stiga ut i ett vinterlandskap! Det känns som jul redan (änd maj gååd den grejen är snart inpå oss, puh!) så ikväll tänkte jag experimentera med utebelysning för att göra det lite fint.

Gårdagen var annars en urladdning med solot på förmiddagen och fullt schema ända till natten. Solot gick ok, nerverna angrep mig lite så jag klantade mig i början av låten men mot slutet redde det upp sig. Hanna, som jag sjöng med, var en stabil klippa hela vägen så det var bra. Vill du lyssna finns ett litet klipp på min Instagram. Det känns coolt att ha vågat göra det, samtidigt är jag inte nöjd för att det inte var perfekt. Det sista repet vi gjorde var nämligen skitbra. Nåväl, om man får chansen någon mer gång så vet jag ju nu att jag fixar det.

Gårdagen bjöd även på kalasmiddag på Paul’s på Haymarket och sedan Donna Juanita på Stadsteatern. Middagen var fantastisk, föreställningen sådär. Tror att en relation till Hasse och Tages låtar krävs för att verkligen uppskatta den. Det var lite falsksång här och där från vissa – skönt att veta att även proffs gör bort sig ibland! 🙂

There’s no other feeling than happiness when you get to step outside in the winter instead of the normal compact darkness. Feels like Christmas already (and errmahgaad that thing is closing in fast!) so tonight I’m going to experiment with Christmas lights and make it nice and cozy!

Yesterday was a test in stamina with the solo in the morning and full schedule all the way to bedtime. The solo was fine, the nerves hit me a little bit so I messed up the beginning of the song, but at the end it was ok. Thankfully Hanna, the other soloist, was steady as a rock through the whole thing. If you want to have a listen, check out my instagram. I feel great that I dared to go through with it but annoyed that it wasn’t perfect. Our last rehearsal was really great and I’m bummed that I messed up the actual performance. Ah well, if I get the chance again I know I can do it at least. 

Last night, I had a great dinner at Paul’s in Haymarket and then we saw Donna Juanita at Stadsteatern. It was so-so to be honest. I guess you have to have a relationship to the old songs to really enjoy it. There were a few stray notes from a few of the singers. It’s good to hear that even the pros mess up from time to time!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply