Allmänt

Nostalgia deluxe! Nintendo NES Classic mini

2016-11-15-21-00-112016-11-15-21-02-37

Ikväll kom jag hem till en nostalgifest utan dess like. Min käre man har köpt en Nintendo NES Classic mini och nu kan jag lova er att det spelas Super Mario, Zelda och Donkey Kong här hemma! Bara en liten grej, kontrollerna har så korta sladdar så man måste sitta nära TV:n, haha! Det var ju ingen issue när man var liten och TV:n inte var så stor. Nu är det en lite märklig grej att sitta så nära. Och typ på golvet dessutom! I det här läget hade det varit roligt att ha kids – de hade inte fattat nåt! ”Men vadå, kan man bara gå åt ett håll i spelet? Och varför är det så pixlig grafik? Men VARFÖR är det sladd till handkontrollen?” ”Sluta fråga så mycket. Gå och lägg er, mamma och pappa spelar nu.”

Kommer bli en all-nighter det här. Ses imorgon med fyrkantiga ögon!

Came home to a nostalgia fest deluxe! My dear husband has bought a Nintendo NES Classic mini and now, let me tell you, we’re playing Super Mario, Zelda and Donkey Kong for all we’re worth! Just a thing though, the controllers have a very short cord so you have to sit very close to the TV, haha! That wasn’t really an issue when we were kids and the TV was very small. Now, it feels kind of weird to sit so close. And on the floor to boot! At this point, it would have been fun to have had kids, they wouldn’t have understood a thing! ”Wait what, you can only go forward in the game? And what’s with the pixelly graphics? And WHY is there a cord to the controller?” ”Stop asking so much. Go to bed, mommy and daddy are playing now.”

We’re in for an all nighter here. See you tomorrow, all square eyed!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply