Allmänt Karriär

My new baby

Hittade ett halvfärdigt utkast på ett inlägg från förra veckan. Måste blivit avbruten mitt i och sedan helt glömt bort det. Hej disträ.

I alla fall. Förra veckan fick jag äntligen på på site visit på min nya bebis: vårt nya hotell Downtown Camper. Jag har ju känt mig lite tom sedan vi öppnade Scandic Continental och Haymarket i våras och det här kommer fylla hålet helt perfekt. Hotellet kommer att bli något helt annorlunda än de båda men vad det kommer att innebära får ni dock ge er till tåls med lite för det är vi inte redo att berätta. Grymt kommer det bli i alla fall!

Found a half written draft of a post from last week. Must have been disrupted while writing and then forgotten all about it. Hello distracted. 

Anyway. Last week, I finally was able to go for a site visit on my new baby: Downtown Camper. I’ve felt sort of empty ever since opening Scandic Continental and Haymarket this spring, and this new hotel is going to fill the void perfectly! This hotel is going to be very different from the other two but what that means, you’re just going to have to wait and see. Rest assured, it will be amazeballs!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply