Allmänt

Finally outdoors!


Lite seg efter en julfest igår kväll kom jag ändå ut på ett pass stavgång i Hagaparken imorse tillsammans med mannen och en kompis. Och det var magiskt ute! Solen på väg upp, krispig luft – och – och det här är det viktigaste, en kropp som var med på tåget! Knäna protesterade inte alls, flåset desto mer, haha! Det var lätt kanske två år sedan jag var uppe på toppen sist och det kändes nästan som jag var mitt gamla jag för en stund. Det kändes jävligt gött faktiskt efter det året jag haft. 

A little tired from a Christmas party last night, I made it out for a workout in Hagaparken together with hubby and a friend. And it was magical outside! The sun on its way up, crisp morning air and – this is the most important part, a body that works! My knees hardly protested, though my pulse did, haha! It’s been two years since I was up at the top last time and I almost felt like my old self for a while. Felt really great after the year I’ve had. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply