Allmänt Karriär

The coolest women!

Alltså! Jag har bra tur som har så många grymma kvinnor i min omgivning. Ikväll har jag hängt med nätverket Women with och lyssnat på föredrag om retorik, snackat aktiehandel och frotterat mig med kvinnor som kan sin skit. På riktigt. Peppen och energin jag känner efter en kväll med kvinnor som tar för sig, inte skäms för att berätta vad de är bra på och som alla skapat en karriär för sig själva gör att jag kommer studsa upp ur sängen imorgon redo för stordåd. Se upp i backen!

Really! I’m pretty darn lucky to have so many fierce ladies around me. Tonight, I’ve hung out with the women in the network Women with and listened to a talk about rhetoric, some chitchatting about the stock market and frothed in women who knows their shit. For real. The pep and energy I feel after a night with women who holds their own, not afraid to let people know what they’re good at and have made themselves a career will make me bounce out of bed tomorrow morning ready to take on the world. Watch out, y’all!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply