Allmänt

Rise and Shine 2017!


Sådär! Då var 2017 igång!

Hoppas ni alla haft en grym start på året! Jag har börjat med att hålla längdskidlektioner med SkiProAm/Idre fjäll för en mor och son som ska åka Öppet Spår. Det är så roligt att se när någon gör stora framsteg på bara en dryg timme!

2017, men vad ska det bli av det?

Ja, är inte det en bra fråga så säg. Vi står ju inför ett ganska, vad ska vi säga, intressant år ur globalt perspektiv. Ur det personliga, ja, det vet man aldrig! Jag har alltid väldigt få nyårslöften, om ens några. Ibland skriver jag en todolista för året (typ den gången jag skrev upp att vinna SM i Karate 2010) men ofta så känner jag att det är bäst att köra på i redan utstakad kurs. I år har jag faktiskt bara ett löfte och det är att trycka ur mig ett blogginlägg om dagen i ett år. Den här bloggen har blivit alldeles för bortprioriterad senaste månaderna så nu åker ni med på både stort och smått i ett helt år framöver. Grattis till er!

There, 2017 is on it’s way!

I hope you’ve had a great start to the new year! I’ve started with holding cross country skiing classes for a mother and son with their sights set on Vasaloppet. It’s such a joy watching people make a lot of progress in just an hour!

2017, what will become of you?

Well, that is the question, isn’t it. We’re heading up against a, what should we call it, interesting year from a global perspective. Personally, well, we have to see, won’t we! I have very few New Years resolutions, if any. Sometimes I write a to do list for the year (like the time I wrote down to win the Swedish Championships in karate 2010), but most years, I feel it’s better to just carry on with the current course. This year, I have only the one resolution: this channel has been too ignored over the last couple of months so this year, I’ll be posting every day for one year. So, congratulations to you!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply