Allmänt

Bye Bye Mountain


Fjället visar sig från sin absolut bästa sida när vi packat ihop bilen för hemfärd tillbaka till Stockholm. Sol, ett par minusgrader – så vackert att det är frestande att packa upp allt igen och stanna en dag till. 

Samtidigt ska det bli skönt att komma hem också. Vi hade bara en snabb touch and go hemma mellan jul och nyår så det är skönt att ha en dag att fixa lite innan jobbkarusellen drar igång på riktigt på onsdag. Ses hemma!

The mountain is giving us a send off worth an award when it’s time for us to head on home to Stockholm. Sun, a couple degrees below zero – it’s so beautiful it’s tempting to unpack the car and stay another day. 

Then again, we only had a quick touch and go at home between Christmas and New Years, so having a day to take care of things before work starts again on Wednesday is nice. See you at home!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply