Hus Inredning

The Couch Project

Projekten i radhuset fortsätter och det var dags för en uppdatering av soffan men vi kände inte för att köpa en helt ny. Därför har vi dealat fram och tillbaka med tygprover för att sy upp en ny klädsel och nu har den äntligen kommit!
Bemz är dagens hovleverantör och det blev en mossgrön nyans. Nu när jag ser bilderna före och efter, låt vara att bilderna är mörka för dagsljuset försvann, är det inte så stor skillnad. Men för oss är det stor skillnad! Samtidigt känns det helt naturligt och som att den alltid varit grön. Häftig grej! I helgen ska jag försöka ta en ny bild i ordentligt dagsljus så ni ser mer hur det ser ut och hur det passar fint in med Kartellstolarna vid matbordet. Det blev en helt annan helhet nu!

The house projects continue and it was time for an update in the couch matter. We didn’t feel like buying a new one so we decided to get a new fabric instead. A lot of samples later the new cover finally arrived!

It’s from Bemz and sort of moss green. Now when I look at the before and after photos, though, it looks like it’s not that big of a difference actually. But the photos are dark because I lost daylight taking them. Well, it’s a big difference to us! But even though it’s all new it feels like it’s always been green. Pretty cool! This weekend, I’ll try to take better photos in proper daylight so you better can see how it looks and the great match with the chairs from Kartell at the dining table. It looks a lot more put together now!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply