Träning

Some way to go…


Lördagseftermiddagen har spenderats på gymmet med fokus på rehab och stretch. Jag är inte i närheten så vig som jag var förut men när hubby också gav sig in i leken kände jag att det var ok ändå. Han har lite förbättringspotential kan man säga, haha! Det ska bli kul att se förändringen framöver. Själv måste jag öka på stretchen en del också. Trivs inte med att vara så stel!

Saturday afternoon has been spent at the gym with focus on rehab and stretch. I’m nowhere near as flexible as I used to be but when hubby entered the game, I felt ok about it though. Let’s say there’s some room for improvement, haha! It’s going to be fun watching the progress. I have to up the stretching myself too. I don’t like it when I’m this inflexible!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply