Allmänt

Sunday Funday


Det har varit en söndag i full fart! Började ute på Jarlabanke med en skidlektion med min kompis Eva. Det var typ hennes andra gång på skidor så det var roligt att få vara med från början. Medan jag höll på var det en man som ville boka en lektion åt sin fru, det är alltid roligt! Eftermiddagen och kvällen har ägnats åt sång när vi kråmade ur det sista ur julen med kören. Nu kan vi äntligen blicka framåt och vårens projekt. Det ser jag fram emot.

Veckan som kommer blir sjukt intensiv. Det är typ en månads jobb som ska få plats på en vecka. Men jag är pepp som bara den! Bring it säger jag!

It’s been a full speed kind of Sunday! Started with a cross country lesson with my friend Eva. She’s only been on skis like twice before so it was fun to be there from the very beginning. While we were at it, a man wanted to book a lesson for his wife too, that’s always nice! The afternoon was spent singing and squeezing the last out of Christmas with my choir. Now, we can finally move on with the spring projects. Looking forward to that. 

The coming week is going to be insane. Going to cram like a month’s worth of work into a week, but I’m psyched! Bring it I say!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply