Resa

What we really did for Christmas


Följer ni med på Insta vet ni att vi firade jul i London men jag lade aldrig upp något samlat på bloggen. Dessa bilder sammanfattar resan rätt bra: fantastiska matupplevelser, ett par glas av bättre kvalitet och en hel del träning mellan varven. Och så vyer av London förstås. Faktiskt har vi kommit på att det nog är så här även framtida jular ska spenderas – sorry familjen! Nästa år tänker vi Paris…

If you’re with me on Insta, you know we celebrated Christmas in London but I never posted anything on the blog. These photos sums it up pretty well: great food experiences, a few drinks of better quality and quite a few workouts in between. An of course, views of London. Actually, we’ve figured out that this is probably how we’re spending every Christmas from now on – sorry, family! Next year, we’re thinking Paris…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply