Allmänt

Happy Friday!


Det är fredag hörni! (Like you didn’t know…)

Det har varit en vecka i ett helt vansinnigt tempo och idag lägger vi in sista växeln och gasar in i kaklet! Men helgen blir kort, på söndag åker jag till Göteborg och preppar för en tvådagarskonferens med våra hotelldirektörer och ledare på supportfunktionerna. Det ska bli grymt kul!

Men innan dess blir det middag och sunkhaksrunda ute på stan med min jobbfamilj ikväll (ser kollegorna mer än min egen för tillfället). Vi ska säga hejdå till en medlem som tyvärr velat söka lyckan utanför familjeföretaget. 

Nu: plattan i mattan!

Guys, it’s Friday! (Like you didn’t know…)

It’s been a week in a completely crazy tempo and today we kick in the high gear and step on it! The weekend will be short though, on Sunday I’ll head down to Gothenburg for some prep for a two day conference with our General Managers and support office managers. Looking forward to it it! 

But before that, a work family dinner and drinks out on the town tonight (I see my colleagues more than my own family these days). We’re saying goodbye to a member who’s sadly decided to leave the family enterprise. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply