Outfits

Headphones fit for a Queen


Alltså – shut up and take my money II! Vi fortsätter det kungliga temat från förra veckan och följer upp bakelser med helt galet knasigt underbara hörlurar! Jag bara måste ha! För 499 dollar kan de pryda ens huvud, förutsatt att de skeppar över vattnet då. Lit Headphones görs i Miami tydligen. Och, och det här är ett viktigt förbehåll, att de tillverkar fler för alla är tydligen helt slutsålda. Fatta att gå runt på stan och jazza med en tiara på huvudet! Amazeballs!

Tipstack till Ulrika!

Förresten, vill du höra ett klipp där två tredjedelar av The Sopranos sjunger en snutt, kika in på min Instagram!

Really – shut up and take my money II! We’re continuing the royal theme from last weeks pastry with the completely crazy but amazing headphones! I just have to have them! For $499, they can sit on your head, given they ship over seas. Lit Headphones are made in Miami apparently. And, and this is a big prerequisite, if they make more pieces, because they’re all sold out. Imagine jazzing around town with a tiara on your head! Amazeballs!

Thanks for the tip, Ulrika!

By the way, if you want to listen to two thirds of The Sopranos sing a little tune, swing by my Instagram!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply