Träning

Who RUN the World?


Miss World har varit ute och sprungit på morgonkvisten. Jojomensan! Jag hade tänkt gå morgonpromenad bara men så ville kroppen springa (jogga är väl en mer korrekt term kanske) och vem är jag att säga emot? Dä ä ba å åk. Knäna har inte protesterat nämnvärt heller så torsdagen startar bra!

Min träning är annars det första jag tummar på när jag jobbar så här mycket. Det är dumt för jag vet ju att det är det snabbaste sättet att bli sjuk samtidigt så måste man kapa minuter någonstans och sömn måste prioriteras. Att då lyckas komma ut såhär betyder extra mycket. 

Miss World has been out for a run this morning. Mhm! I was actually going for a morning walk, but then the body felt like running (jogging is perhaps a more appropriate term) and who am I to disagree? Just do it! My knees didn’t protest much either, so all in all a good start to my Thursday!

My workouts are the first thing to go when I work this much. I know that’s stupid since it’s the fastest way to get sick, but at the same time you have to cut minutes somewhere and prioritize sleep. Being able to get out in the morning like this means so much more because of that.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  pilla
  januari 19, 2017 at 9:26 f m

  Gött! Önskar att dygnet hade fler timmar!!

 • Reply
  pilla
  januari 19, 2017 at 9:26 f m

  Gött! Önskar att dygnet hade fler timmar!!

 • Reply
  pilla
  januari 19, 2017 at 9:26 f m

  Gött! Önskar att dygnet hade fler timmar!!

 • Reply
  pilla
  januari 19, 2017 at 9:26 f m

  Gött! Önskar att dygnet hade fler timmar!!

 • Reply
  pilla
  januari 19, 2017 at 9:26 f m

  Gött! Önskar att dygnet hade fler timmar!!

 • Reply
  pilla
  januari 19, 2017 at 9:26 f m

  Gött! Önskar att dygnet hade fler timmar!!

 • Reply
  pilla
  januari 19, 2017 at 9:26 f m

  Gött! Önskar att dygnet hade fler timmar!!

 • Reply
  pilla
  januari 19, 2017 at 9:26 f m

  Gött! Önskar att dygnet hade fler timmar!!

 • Reply
  pilla
  januari 19, 2017 at 9:26 f m

  Gött! Önskar att dygnet hade fler timmar!!

 • Leave a Reply